Umeå

tillbloggen_fanny.jpg

.

tillbloggen_fika.jpg

.

tillbloggen.jpg

.

Min dag har varit alldeles underbar! Klockan 9 imorse var vi och hämtade upp Fanny, vi stannade en stund hos mina gullkusiner i Umeå och klockan 11 så började vi titta runt i affärer. Sex timmar senare så var vi båda några hundra kronor fattigare och hade ont i benen båda två! Vi hittade ett riktigt mysigt fik som vi åt lunch på och självklart, så tog vi en McFlurry på donken! Avslutningsvis så stannade vi hos mina småkusiner igen, där bjöds det på tårta och lekar. Vi kom hem precis till Robinson.

.

Dagen har bjudit på sjukt mycket skratt och roligheter! Visar mer bilder senare + shoppingen.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>