PICTURES

-

Foto: Fanny och Nina Hår och smink: Klara På bild: Jag

.

Igår blev jag fotad av Fanny och Nina, riktigt duktiga är dom och Klara som fixade hår och smink är minst lika duktig. Nice trio, huh? Ovan ser ni hur som helst två bilder från gårdagen. Jag har fler bilder på lager, så hojta om ni vill se fler! Imorgon blir jag fotad igen, men då av duktiga Sara Marklund.

1 kommentarer

  1. Jättefina bilder! Ni alla är verkligen superduktiga. Du är så naturlig och söt Stina!!
    Jag förstår att så många vill fota dig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>