Midsommar, konfirmation, bokläsning och grillning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så har midommarhelgen passerat. Jag och Åsa har tillbringat dagarna uppe i Gammelstad där hela familjen varit samlad. På midsommarafton blev det traditionell sillunch hos svärföräldrarna och sedan promenad iväg till Hägnan vid världsarvet Gammelstads kyrkby. Massor av människor, och solen sken. Underhållning för unga och gamla.

På midsommardagen var det så dags för Åsas son att konfirmera sig med sin grupp inför en fullsatt kyrka: Överluleå kyrka. Högtidligt och stämningsfullt.

Iövrigt har det varit en föraning av sommaren: mycket bokläsning och mycket grillning. Precis som det skall vara i dessa tider. Läste ut  ”Himmelsdalen” igår av Marie Hermansson och har nu börjat på ”101 historiska myter” av Åke Persson och Thomas Oldrup.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>