Följ mig på Instagram! :)

Instagram är en gratis mobilapplikation för fotodelning och ett socialt nätverk
som varit igång sedan 2010. Det får fler och fler användare. För egen del har
jag hålit på med det ett tag, utöver FB och twitter. Nu ser vi att även
lokalmedia i Umeå börjat aktivera och engagera sig på instagram. Kul!

Följ mig gärna på Instagram! För egen del följer jag 560 personer och är följd av 613 stycken. Kanske du blir nr 614?  Jag har användarnamnet andersagren, och här nedanför kan du se hur min profil ser ut. Se det som ett av många komplement till det jag skriver här på bloggen!

bild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>