MUFFINS på Brännbollsyran

IMG_4463

I år firar brännbollcupen 40 år, och det har blivit ett av Umeås kännetecken. De flesta runt om i landet, i alla fall i ett visst åldersspann, har hört talas om den årliga Brännbollsyran i Umeå. För egen del flyttade jag hit 1992 och just Brännbollsyran var något man såg fram emot som student varje år.

Kul att traditionen lever vidare!

Omfånget och antalet deltagande lag har varierat genom åren, men arrangemanget lever vidare. Moderata Ungdomsförbundet ställer upp med ett lag även detta år, och lagnamnet är MUFFINS. Här på bild från denna eftermiddag, även om den uppmärksamme kan notera att det även finns en och annan partist på fotot också.

Jag önskar MUF lycka till, även om det riktigt viktiga är att preseterar bra under nästa år när det är valrörelse. Och då inte med själva brännbollsspelandet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>