Moderaterna på Åsele Marknad den 19-22 juli!

Moderaterna i Västerbotten finns såklart på plats med vår monter, när Åsele marknad öppnar idag.

Vi moderater brukar delta varje år på marknaden, så också denna gång. Varmt välkommen att titta förbi och prata lite politik. Här kommer du under marknadsdagarna att kunna träffa M-förtroendevalda på olika nivåer, representanter för vårt ungdomsförbund och Moderatkvinnorna. Titta gärna förbi, drick en kopp kaffe och kom med synpunkter på hur vi kan göra vårt län ännu bättre.

Välkomna till samma plats som tidigare, nya moderaternas monter på Åsele Marknad den 19-22 juli! Om du inte redan är medlem i moderaterna kanske det är dags nu? 100 kr kostar medlemskapet i vårt parti. Det kan du lösa på plats, med de förtroendevalda som finns i montern under dessa dagar.

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>