Helsingfors

bild

bild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är på plats i Finland och dess huvudstad Helsingfors, med delar av Umeås kommunledning. Vi ska delta i en konferens arrangerad av länsstyrelsen i Västerbotten och Sveriges ambassad i Finland. Syftet med dagen är att göra Västerbotten ännu mer känt i Finland och att utveckla relationerna mellan företrädare för såväl privat som offentlig sektor i de båda länderna. Fokus för dagens överläggningar på konferensen är gruvnäring och kommunikationer.

Vi från Umeå kommer delta i överläggningarna på seminariet ”Effektiva transport- och kommunikationslösningar skapar tillväxt”, där vi ska träffa beslutsfattare från Österbotten och finska regeringen. Seminariet ska fokusera på hur Västerbotten och Österbotten tillsammans med hjälp av bättre kommunikationer kan utveckla industri, handel och kultur.

Det blir förhoppningsvis en givande dag. Är åter i Umeå imorgon, vilket jag ser fram emot. Har lite grann att ta tag i på min ”göra-lista” nämligen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>