Utopia

Igår var jag och tittade på invigningen av Umeås nya galleria – Utopia.

Det var stort intresse och när väl talen hade hållits så blev det en anstormning när umeåborna fick möjlighet att gå in. Nytt och fräscht, och det bådar verkligen gott inför framtiden. Det här var ju bara en första etapp, som kommer att följas av fler. Sedan kommer ännu fler butiker, ännu större ytor.

Utopia blir ett riktigt lyft för Umeås centrum, och för shoppingen i staden. Vi måste attrahera fler turister, fler som väljer att komma hit och bo på hotell och shoppa på helger och ledigheter. Utopia kommer att bidra till detta.

bild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>