Följ mig på Instagram :)

bild.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram är en gratis mobilapplikation för fotodelning och ett socialt nätverk som varit igång sedan 2010. Det får fler och fler användare. För egen del har jag hålit på med det ett tag nu, utöver FB och twitter. Även lokalmedia i Umeå har börjat aktivera och engagera sig på instagram. Kul!

Följ mig gärna på Instagram! För egen del följer jag 817 personer och är följd av 1024 stycken. Kanske du blir nr 1025?  Jag har användarnamnet andersagren, och här ovan kan du se hur min profil ser ut.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>