Årets sista nummer av Nordsvenskan

Årets sista nummer av Nordsvenskan kom i brevlådan i fredags. Det är medlemstidningen för Moderaterna i Västerbotten som utkommer fyra ggr per år. Redaktör är riksdagsledamot Edward Riedl och han har onekligen utvecklat tidningen på ett mycket positivt sätt genom åren.

Ett av de populäraste inslagen i tidningen är sidorna under rubriken ”Hänt i länet”. Där kan man läsa dels om arrangemang och kampanjer som varit runt om i länet bland de moderata lokalföreningarna, dels om aktiviteter som är på gång. I detta nummer om dörrknackning med moderaterna i Skellefteå, varmkorv och politik i Lycksele, skoldebatter, studiebesök och företagsbesök, besök i Europaparlamentet, MUF, medlemsmöte i Nordmaling, Moderatkvinnorna, Moderata Seniorer och Öppna Moderater etc etc.

Moderaterna i Västerbotten har under senare år haft en positiv medlemsutveckling, och 2013 verkar vi landa på femte plats bland landets alla M-länsförbund när det gäller medlemsutvecklingen. Det är naturligtvis positivt med en medlemstrend som går åt rätt håll. Vi behöver bli fler som vill ta på sig politiska förtroendeuppdrag, fler som vill hjälpa till i opinionsarbetet på gator och torg. Om du har funderingar på att bli medlem är det bara att du hör av dig. Kolla gärna in på partiets nationella hemsida eller vår egen för Västerbotten där du bl.a. kan läsa senaste numren av Nordsvenskan och annat matnyttigt.

Välkommen som medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>