Gott slut & ett Gott Nytt År!

Så kom det lite snö i alla fall. Vi får väl se om den ligger kvar. Nu håller vi tummarna att det blir några grader kallare, så att SM-veckan kan genomföras enligt planerna liksom invigningen av kulturhuvudstadsåret. En dag som denna tänkte jag emellertid undvika att blogga om politik – det kommer det bli desto mer av under 2014.

För egen del blir det i afton nyårsfirande med goda vänner här i Umeå. Hoppas att ni alla får umgås med nära och kära, och ha det riktigt trevligt. Ta det lugnt med smällare och raketer, så att det inte blir en massa onödiga olyckor. Inte minst för många hundar är det en jobbig kväll som väntar med allt smällande.

Stänger igen datorn för dagen, så därför vill jag redan nu passa på att önska er alla ett Gott Slut på 2013 & Ett Gott Nytt År!

 

1 kommentarer

  1. Gott Nytt År! Solidaritet och välfärd rekommenderar jag dig att värna! Kanske även granska den orättvisa som jag som pensionär är utsatt för! Vad tror du jag har att leva på md en pension på 10 000kr e.s? Har tandläkarbesök, ibland läk.besök o vanliga utgifter att ta hand om för min överlevnad. Tycker att Allianspolitikerna ska skämmas, minst sagt! Ni har inget att vara stolta över med den politik som drivits dessa år!
    MVH Ethel Ström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>