SKL-dagar

Så var det dags för månadens möte med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) i huvudstaden. Åker ner på förmiddagen för att hinna med en särksild överläggning med partiföreträdare under dagen i Stockholm, följt av kvällsmöte med den moderata gruppen i SKL där vi får besök av riksdagsledamot Ewa Thalen Finné som kommer att prata om kommunallagsutredningen. Under torsdagen och fredagen är det genomgångar av beredningarnas ärendelistor med M-gruppen, Alliansträff, styrelsemöte med SKL. Alla partiers företrädare får också information gemensamt på torsdagen kring den omdiskuterade PISA-undersökningen, samt undersökningen om hot och våld mot förtroendevalda.

Full fart således. På återhörande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>