Handelsgalan

I lördags gick Handelsgalan av stapeln på Äpplet, Folkets Hus. För andra året i rad uppmärksammades och hyllades framgångsrika företrädare för handeln i Umeå. Ca 270 gäster var på plats. För egen del hade jag förmånen att tillsammans med ordföranden för Umeå Handel, Heleén Fredriksson, få dela ut årets hederspris som gick till Umeå Fashion Week.

Vinnarna iövrigt var enligt följande:

Årets butik, dagligvaruhandel: ICA Supermarket Böleäng Årets butik, sällanköpshandel: The Body Shop Årets hållbara butik: Röda Korset City Årets ledare: Elin Norén, Lagerhaus… Årets butikssäljare: Annelie Ahlgren, Hjärtero Årets medarbetare: Teddy Gebreab, Maxi ICA Stormarknad Årets frisörföretagare: Headline Årets hederspris: Umeå Fashion Week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>