Storfräsare?

Igår angreps jag av Vänsterns kommunalråd Tamara Spiric på insändarplats i VK. Utöver att hon hyllade V-politik så passade hon på att ge mig och Balticgruppens Krister Olsson epitetet ”storfräsare”. Jag har nu skickat in ett svar. Dock utan att börja kalla henne för det ena eller det andra. Jag konstaterar däremot i sak att sedan Vänsterpartiet och Spiric kom till makten i Umeå, tillsammans med (S), så har sjukfrånvaron ökat bland våra anställda, arbetsmiljön har förämrats, bostadsbyggandet i kommunen har minskat och befolkningsutvecklingen har tappat i fart.
Det är dags att få ett skifte i september – det är dags för alla mittenorienterade umeåbor att lägga sin röst på Nya Moderaterna och därmed slippa Vänsterpartiets inflytande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>