Vad innebär en S-ledd regering?

Splittring

 

Alliansen eller de rödgröna? Valet i höst närmar sig. Här en liten bild som på riksplanet ställer frågor om hur det egentligen är ställt med enigheten mellan de tre rödgröna partierna. Så vad innebär egentligen en S-ledd regering? En mycket bra fråga.

Men notera den översta raden! Hade det här gällt läget och partierna i Umeå, så hade svaret på första raden varit MINSKA även för socialdemokraterna. För till skillnad från S på riksplanet, så vill S i Umeå testa 6-timmarsarbetsdag med bibehållen lön. De vill dela på jobben istället för att skapa nya och åstadkomma fler arbetade timmar. Samma inställning som vänsterpartiet och miljöpartiet således. Arbetslinjens motståndare.

För de umeåbor som anser att jobben är valets viktigaste fråga så är Nya Moderaterna ett givet val!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>