M-kampanj på Berghem

Igår fortsatt vi med kampanjandet inför valet. Nya Moderaterna var denna gång på Berghem och knackade dörr. I Umeå har vi sedan kampanjen startade hunnit med över 15.000 samtal, och har därmed redan slagit ursprungsmålet om 13.000. Ska bli spännande att se hur många samtal vi hinner med innan valdagen den 14 september. Nu lägger vi förvisso lite extra fokus på EU-valet, då det är EU-val redan den 25 maj. Hur som helst är det ett bra sätt att vara ute och träffa väljare – till skillnad från andra har vi också gjort detta under hela mandatperioden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>