Bra Holmlund, om hotet från de rödgröna partierna!

Idag skriver Lennart Holmlund (S) om de mycket negativa konsekvenser som kommer att drabba landet och i synnerhet oss med långa avstånd i Norrland, om de rödgröna partierna får igenom kraven på bl.a. införande av flygskatt. Han nämner även det allvarliga om de rödgröna partierna får igenom kravet att helt stänga ned Bromma flygplats.

Det är ett stort hot mot tillväxten. Det drabbar jobben. Det drabbar vår nation. Det drabbar oss som bor i delar av landet där man är beroende av goda flygförbindelser.

Problemet för Holmlund är ju däremot att hans eget parti vill styra tillsammans med de oansvariga partier som driver införande av flygskatt m.m.

Så vill man vara på säkra sidan och ta ansvar för vårt land, så går det heller inte att rösta på socialdemokraterna. För S måste ju acceptera stora delar av de tokförslag som kommer från V, MP och ev FI. Då gäller det att rösta på något av Allianspartierna, och gärna förstås Nya Moderaterna istället!

Men bra Lennart Holmlund att du uppmärksammar vilka faror som finns med socialdemokraternas kompisar i svensk politik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>