För moderat valseger i Umeå!

13620_10203986063045917_5798083333885569448_n

Moderaterna i Umeå jobbar vidare på bred front, såväl i valstugan på Rådhustorget, med dörrknackning i bostadsområden som materialutdelning utanför affärer. Här bild från fredagens kampanj utanför bl.a. COOP Forum på Ersboda.

Det är idag 16 dagar kvar till valet, och det är rekordmånga väljare som är osäkra och inte har bestämt sig. En stor andel av dessa är väljare som i förra valet röstade på moderaterna. Vi kommer att göra vårt yttersta för att såväl mobilisera våra moderata sympatisörer som att vinna nya väljare.

Valet den 14 september är ett ödesval. Jag tror inte att människor har insett konsekvenserna om de rödgröna skulle vinna valet. Att byta ut Europas mest framgångsrika regering mot vänsterkaos.

Nej, det gäller för oss moderater att öka takten. För ordning och reda i ekonomin, för fler jobb, fler bostäder och stabilitet i en annars orolig omvärld.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>