Rösta på Moderaterna idag!

Moderaterna i Umeå jobbar vidare på bred front, såväl med valsedelsutdelning utanför vallokalerna som med dörrknackning i bostadsområden.

Det är fortfarande många väljare som är osäkra och inte har bestämt sig. En stor andel av dessa är väljare som i förra valet röstade på moderaterna. Vi kommer att göra vårt yttersta för att såväl mobilisera våra moderata sympatisörer som att vinna nya väljare denna söndag.

Valet idag är ett ödesval. Jag tror inte att människor har insett konsekvenserna om de rödgröna skulle vinna valet. Att byta ut Europas mest framgångsrika regering mot vänsterkaos. Och på lokalplanet – ytterligare vänstervridning och tillväxtfientlig politik.

Nej, det gäller för oss moderater att kämpa tills vallokalerna stänger. För ordning och reda i ekonomin, för fler jobb, fler bostäder och stabilitet i en annars orolig omvärld.

RÖSTA PÅ MODERATERNA IDAG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>