Stockholm idag

På plats i Stockholm idag för möten med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). De dagliga mötena och sammanträdena rullar på även om vi nyss har haft val. Likaså på hemmafronten i Umeå. Redan i måndags hade vi två möten med bolagsstyrelser, i går var det Region Västerbotten och Blå Vägen-styrelsen och idag således besök i huvudstaden.

Det kommer nog att bli lite lugnare på min blogg den närmaste tiden. Mycket eftervalsarbete, precis som det brukar vara och när kommunrösterna är färdigräknade nästa vecka kommer det att vidta förhandlingar i en eller annan form.

Vi har också arbete att utföra i vårt eget parti. Valförlusten, personförändringar på riksplanet och annat är saker som ska hanteras i sedvanlig ordning. Trots de braskande rubrikerna om moderaternas kris, så ska man komma ihåg att valresultatet landade på över 23 procent på riksplanet. Enligt uppgift det fjärde bästa valresultatet för partiet. Så vi ska borsta av oss dammet, göra en grundlig eftervalsanlays och därefter blicka framåt. Med sikte på revansch i valet 2018.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>