2312 umeåbor kryssade mitt namn. TACK! :)

Idag har kommunrösterna i Umeå tydligen blivit färdigräknade. Moderaterna gick som tidigare rapporterats något bakåt i Umeå och fick med ca 16,3 procent 11 mandat. Även om det är en minskning så är det faktiskt det näst bästa resultatet för oss i Umeå på senaste 80 åren. För att ge lite perspektiv.

Nu är också personkryssen räknande.

Tack till de 2312 umeåbor som har kryssat för mitt namn på valsedeln. Det innebär att ca 18 procent av m-väljarna har lagt sin personröst på mig och gränsen för att bli personvald ligger på 5 % i kommunvalet. TACK!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>