Som vanligt

Magda_TW

När Alliansregeringen styrde, så uppfyllde man vallöftena. Den politik man gick till val på, var också den politik som genomfördes. Med stor framgång.

Socialdemokraterna gör tvärtom. De går till val på en sak, men gör tvärtom efter valet.

Det är tyvärr precis som vanligt med socialdemokratiska regeringar. Man säger vad som helst för att vinna valet, och sedan struntar man i sina vallöften när de väl har vunnit regeringsmakten.

1 kommentarer

  1. Wallström och Löfven vägrar idag till och med att kalla diktaturer som Saudiarabien och Kina för just diktaturer, så jag hoppas verkligen att Sverige inte väljs in i FNs säkerhetsråd eftersom Sverige inte har något vettigt att bidra med när Sveriges syn på demokrati innebär att uppenbara diktaturer såsom Saudiarabien och Kina inte ens kan kallas för diktaturer!
    Det är tveksamt om ens Sverige kan kallas för ”demokrati” eftersom det ju var högern, Alliansen plus Sd, som fick flest röster, men trots det så bildar valets förlorare Regering! Sveriges högsta ämbete som Statschef går dessutom i arv inom en enskild familj så Sverige har noll trovärdighet i demokratifrågor!
    Att som S alltid svika sina vallöften är inte heller det särskilt demokratiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>