Fyra företagsbesök

Anders Ågrens foto.

I onsdags så var kommunstyrelsens näringslivs- och planeringsutskott ute på företagsbesök. Som jag tidigare har skrivit så gör vi det en gång per månad, då både politiker och ledande tjänstemän följer med.

Den här gången besökte vi Mias Lustgård (fotot ovan), GF Chansen AB, REX Bar & Grill och Sigma Industry. Vi fick med oss värdefulla synpunkter i stort som smått. En viktig del i att bidra till att förbättra företagsklimatet är just dialogen med företrädare för olika företag i vår kommun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>