Grattis Umeå universitet!

I ett nyhetsinslag på Västerbottensnytt under gårdagen fick vi höra den glädjande nyheten att Umeå universitet rankas som nummer ett i Europa bland utbytesstudenter.Exempel på saker som uppskattas är hjälpsamhet och goda språkkunskaper. Enkäten är besvarad av 144 000 studenter, som tillsammans har gett Umeå det bästa snittbetyget. Det är inte första gången som Umeå universitet placerar sig högt i denna form av rankingar. Riktigt kul att de fortsätter hålla högsta nivå.

Ett mycket gott betyg för Umeå universitet!

 

Inslaget kan du se här: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbotten/umea-universitet-bast-i-europa-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>