Bra att samöva med våra vänner i NATO!

Ser att Vänstern kritiserar den pågående flygövningen som sker i Sverige tillsammans med NATO. Ingen är väl förvånad över det. Mönstren går igen. Tur att Vänstern, liksom dess kommunistiska företrädare, inte har något inflytande över säkerhetspolitiken i Sverige.

Arctic Challenge Exercise 2015 (ACE15) är en av världens största flygövningar som arrangeras gemensamt av Sverige, Norge och Finland med Norge som övningsledare. Årets arrangemang är större än så: totalt 3600 personer och 115 plan. Den svenska delen av övningen leds från Norrbottens flygflottilj F21 på Kalax i Luleå. Övningen sker tillsammans med Finland, Norge, USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Nederländerna och Schweiz.

Det är viktigt att öva tillsammans med våra vänner i NATO, och det sänder också en viktig signal till Ryssland. Nästa steg för Sverige borde vara ett medlemskap i NATO.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>