Midsommarfirande i Gammelstad

Så har midsommar passerat. Jag och Åsa har tillbringat dagarna uppe i Gammelstad där hela familjen varit samlad. På midsommarafton blev det traditionell sillunch hos svärföräldrarna och därefter grillning. En behaglig tillvaro med underbart väder! Lite promenader blev det också samt tillfälle att få umgås med goda vänner. Solen sken hela tiden och det var en befrielse att äntligen få en fläkt av sommaren. Upptäckte den här vägen vid en av våra promenader :)

Men nu tillbaka i vackra Umeå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>