1 kommentarer

  1. Märkligt, ändå kommer M att bli ihågkommen som det största parti inom Alliansen som ”ordnade” en BNP/capita utveckling på närmre 0% för löntagare. Hur man kan ha ett förtroende för ett parti som dessutom lägger ner sina röster i frågor som man skäller på regeringen på är verkligen humor. Känns det bra, Anders?

    Vad har du att säga till dom som ska rösta på dig? Kan du konkretisera vad du ska försöka driva för frågor och hur?

    Varför la ni ner rösterna om id-kontroller? Om man tar en titt på er facebooksida så skulle jag inte riktigt vara nöjd. Och hur skulle du säga att demokrati och politiken är? ”All makt utgår från folket” känner du säkert igen, hur vore det om ni började agera!

    Vilka som röstar M i nuläget är för mig en gåta, så mycket ord och så lite handling. Släpp sargen, ta med SD.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>