Ingemar Nyman hyllades vid M-stämman

Igår hade jag förmånen att dela ut Moderata Samlingspartiets förtjänsttecken i guld till Ingemar Nyman – Moderaternas legendariska kommunalråd i Bjurholm.

Partiets förtjänsttecken delas ut i silver och guld, till personer som gjort värdefulla insatser i partiets tjänst. Ingemar gick med i partiet år 1977, och fick sitt första uppdrag som ledamot i Fritidsnämnden. När Bjurholm blev egen kommun blev han ordförande i Fritidsnämnden, och 1995 valdes han till kommunstyrelsens ordförande i Bjurholm. En position han haft i 21 år. Ingemar Nyman är en politisk förebild och därtill en god vän, som verkligen förtjänar partiets hyllningar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>