Assyriska FF – Umeå FC

Umeå FC gästar Assyriska FF på söndagen. Assyriska har en poäng mindre än Umeå FC.

Förra matchen vann Umeå FC derbyt mot Team TG efter ett drömmål av Simon Mårtensson i den tredje spelminuten.

– Det var en jämn match och det var bra att kunna vinna mot dem igen efter två år utan seger, säger Umeå FC-tränaren Andrée Jeglertz till Umeå FC:s hemsida.

Mot Assyriska kan Umeå FC inte räkna med sin målkung Isaac Freitas da Silva som stängs av ytterligare två matcher efter domen som kom i måndags. Da Silva blev utvisad mot Sollentuna i den 83:e minuten när han enligt assisterande domaren ska ha slagit en motspelare över bröstet.

Andrée Jeglertz tycker att hans lag ser starkare ut efter segern mot Team TG och att UFC har stora chanser att vinna på söndag.

– Vi har fått med oss en bra känsla efter segern mot Team TG. Det är bra stämning i gruppen och det var länge sen vi gjorde en match som vi inte kände oss nöjda med. Vi ser fram emot matchen och kommer göra allt för att vinna, säger Jeglertz till VK.

Assyriska FF – Umeå FC

Söndag 24/6 kl. 16.00
Södertälje Fotbollsarena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>