Efter Brynäs-Skellefteå

Det blev en okej hockeymatch vi fick se i Gävle. 6-5 efter förlängning och vilka mål det bjöds på.

Andreas Thuresson är väl kanske matchens hetaste spelare och visar inte minst mot slutet i de avgörande minuterna vad han går för. Viktor Arvidsson lär aldrig snacka om hur lätt det är att lura backar en mot en igen efter att Thuresson lurat upp honom på läktaren i övertiden.

Arvid Lundberg gör ett av årets snyggaste mål när han driver upp pucken från egen zon, lurar sista backen och stänker dit pucken distinkt bakom Johan Holmqvist. Hans andra för kvällen och även för säsongen.

Skellefteå spelar inte dåligt men man ska klara av att stänga matchen, inte minst efter 5-4 målet två minuter från slutet. Henrik Karlsson står för en tveksam insats och jag förstår ärligt inte varför Markus Svensson luftas mer än vad han gör. Måste vara att Skellefteå känner att man har råd att spela igång Karlsson som odiskutabelt är en bra målvakt i grunden.