Årets match i Cloetta Center?

Det var en fantastiskt underhållande tillställning vi fick se i Linköping. Två fantastiskt laddade lag som visade slutspelskaraktär matchen igenom.

Det går att prata mycket om slarv och göra en djupare analys av att Skellefteå släppte in tre mål när man satt utvisade samt att det fanns mycket som inte stämde men det är skitsamma när man hämtar upp ett 4-2 underläge. Det enda slarvet som riktigt straffade sig var att man inte klarar att hålla undan efter att man tagit ledningen i tredje perioden.

Något som kanske också bör nämnas är den här varianten som Skellefteå lyckades med. Den har Skellefteå försökt göra ett antal gånger de senaste säsongerna och idag lyckas man, ingen nyhet alltså. Däremot är den fruktansvärt snygg och Arvidssons avslut är av hög klass.

Laget visar en otrolig glöd och när båda lagen vägrar lämna isen i samband med periodpaus så går det inte göra annat än le. Det börjar bli vår och det vankas slutspel.