Skellefteå AIK fick äntligen vinna igen.

Efter en oerhört tuff period så fick Skellefteå AIK äntligen känna smaken av seger igen. Detta efter 2-1 hemma mot Örebro, en seger som inte alls var speciellt vacker men tre poäng och nu hoppas laget inleda en ny svit. Men denna gång med segrar.

Fredrik Lindgren bjöd på årets kanske snyggaste assist då han tog en 60-meters åkning och rundade tre motståndare för att sedan snyggt servera Kirill Kabanov som enkelt kunde direktskjuta in 1-0. Fredrik som inte alls är känd för att vara en offensiv back var sin vana trogen rätt liten i orden efter matchen, men ändå märkbart nöjd över att få vinna igen:
– Jag fick pucken av Sebbe tror jag det var och såg att dom var mitt inne i ett byte så jag tog fart och tänkte faktiskt först bryta in själv mot mål men då såg jag Kirill i ögonvrån och det var väldigt skönt att se pucken gå in i målet.

Nu väntar Djurgården på Torsdag och Modo på Lördag. Två matcher där sex poäng inte alls känns omöjligt, och om så blir fallet så faller nog förlustsviten snabbt till glömska hos supportrarna i Skellefteå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *