Omgång 48, det drar ihop sig!

Då var det återigen matchdag när Färjestads BK gästar Skellefteå Kraft Arena i SHLs 48e omgång. Det börjar minst sagt dra ihop sig och kring strecken så ser det ut att bli en riktigt häftig kamp ända in i kaklet där flera lag är inblandade.
Ett av de lagen är Färjestad som för stunden befinner sig i play-in position och Karlstads-laget vill såklart göra allt för att slippa det, så räkna med desperation från gästerna som garanterat kommer att sätta fysisk prägel på matchen.

I båda lagen så saknas en hel del spelare av olika anledningar, i Skellefteå är ju som bekant tre spelare avstängda bland annat samt fyra spelare på skadelistan. En situation som givetvis skapar viss oro inför stundande slutspel, MEN man säger att alla spelare skall vara spelbara innan slutspelet och för er supportrar där ute så måste det vara ett lugnande besked.

Sebastian Ohlsson, som gjorde stor succé i 6-1 segern mot Modo, får fortsatt förtroende och kliver ikväll in i andrakedjan med Erik Forssell och Andrew Calof. En spännande kombination som Färjestad får se upp med.

Matchtips? Hade inför matchen tippat att Färjestad skulle ta tre poäng men med frånvaro på 4-5 nyckelspelare så ändrar jag mig och tippar att Skellefteå vinner med typ 4-2.
Så spelar Skellefteå AIK:

Målvakter: Erik Hanses, Jesper Eriksson

Förstafemman: Tim Heed, Sebastian Aho; Axel Holmström, Patrik Zackrisson, Janne Pesonen
Andrafemman: Arvid Lundberg, Fredrik Lindgren; Andrew Calof, Erik Forssell, Sebastian Ohlsson
Tredjefemman: Anton Öhman, Niclas Burström; John Norman, Pär Lindholm, Adam Pettersson
Fjärdefemman: Erik Andersson; Kirill Kabanov, Rob Schremp, Nick Sörensen

Saknas: Martin Lundberg (skadad), Daniel Widing (avstängd), Martin Sevc (avstängd), Pontus Petterström (skadad), Markus Svensson (skadad), Oskar Sundqvist (skadad), Anton Lindholm (avstängd)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *