”Cally” om succén och kvällens match.

Andrew Calof, eller ”Cally” som han kallas i laget, har verkligen öppnat årets slutspel på ett imponerande sätt och såhär långt så snittar kanadicken 2,5p per match och har varit lagets bästa forward i de två inledande matcherna.

Såhär säger han inför kvällens match.

Wow ”Cally”, vilken imponerande start på årets slutspel.
Ja det är alltid skönt att gå ifrån till en 2-0 ledning i matcher direkt i slutspelet, det ger lite andrum.
Du har ju varit en starkt bidragande orsak till framgångarna, med dina fem poäng. Vad är det som ligger bakom denna framgång?
Jag menar, kolla på spelarna jag spelar med. De är sjuka. Jag har fått några assist som har varit helt otroliga skott från mina medspelare, kolla på Jannes mål i förra matchen. Jag tror inte att någon annan i den här ligan hade kunnat göra så som han gjorde. När man spelar med såna spelare som gör såna mål så är det lätt att få poäng.
Men du har ju gjort två mål på egen hand också, i senaste matchen så pricksköt du ju in 1-0 från en otroligt svår vinkel?
Pucken stod på kant och jag bara vända mig om och sköt. Hade ingen aning om vart pucken gick, det var bara ett lyckoskott. (Nåja, nu tycker jag han är lite väl ödmjuk)
Så vad tror du om kvällens match?
Vi vet att de kommer att komma ut med mycket energi och mycket att spela för. De var verkligen bra i förra matchen och hade kunnat ta ledningen flera gånger ifall inte Markus hade spelat så bra och vårat Box play fungerat så bra som det gjorde. Så vi måste se till att vi tar med oss samma intensitet som vi haft de senaste matcherna, och även öka lite, ifall vi vill vinna kvällens match.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *