Skellefteås nya kaptens-kvartett samt lite ”omkl.rum-snack”

Utöver spelarpresentationen och isträningen så bjöds publiken även på en presentation av kommande säsongs lagkapten samt assisterande lagkaptener. Precis som väntat så väljer man att sätta C:et på ”Kapten Ericsson” när han nu är tillbaka efter ett år i öst.

Däremot så kom valet på kommande säsongs tre assisterande lagkaptener att leda till en del höjda ögonbryn när både Martin Lundberg och Adam Pettersson tappade den första bokstAven i Alfabetet på sitt bröst när Wallsson & co valde att sätta det där A:et på Patrik Zackrisson och Pär Lindholms bröst istället. Framförallt det senare valet var väldigt oväntat.

Såhär säger de två nya assisterande lagkaptenerna om detta:

Pär Lindholm
Det känns väldigt bra och man får väl se det som ett bevis på att man gjort något bra. Jag pratade med Wallsson igår och jag blev faktiskt väldigt förvånad. Han pratade med mig igår och frågade om det var okej, men det var ingenting att tveka på för mig.”

Patrik Zackrisson
”Det är kul. Att man får en sån roll i laget är såklart stort. Det var absolut ingenting att tveka på, det är spännande och roligt helt klart!”

SAGT EFTER MATCH:
”Det är otroligt att det kommer så många varje år. Dom verkar ha lika mycket abstinens som vi.”
John Norman

”Jag var ju med för två år sen när vi mötte Löven och det var riktigt kul, det var fullsatt och riktigt bra stämning då. Men vi kommer att vinna i år igen!”
Norman igen.

”Jag var feg i år och tog de gamla skridskorna som jag hade ifjol, så mina fötter kändes bra! Men det var kul idag, jag har ju varit med i några år men man är lika nervös varje år ändå.”
Martin Lundberg

”Dom får gärna försöka att besegra oss på Fredag. Det kommer inte att bli någon vanlig träningsmatch precis, men såklart en riktigt rolig match att spela”
Martin igen…

”Ifjol så firade vi guldet från föregående säsong och i år så firade publiken återkomsten av den store Jimmie Ericsson, haha. Men det har varit två riktigt roliga upplevelser. Men våra fans ger mig alltid gåshud, i starten av varje match och nu. Vi har ligans bästa fans och jag är så lycklig att få spela inför dem”
Andrew Calof

”Det var riktigt roligt ikväll, har bara varit med om något liknande en gång förut och det var när jag var i Winnipeg och vi spelade våran första träning inför supportrar som inte hade haft ett NHL-lag på länge och nu äntligen hade det. Men ikväll var en riktigt häftig upplevelse!”
Janne Pesonen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *