Mot nya mål.

Imorgon smäller det i ”Skellefteå södra”, när Skellefteå AIK gästar ett heltaggat Björklöven som kommer att vara uppbackade av en fanatisk, hatisk och minst lika heltaggad hemmapublik. En match som bara är en träningsmatch, men ändå inte. Det är så mycket mer. Allra främst för publiken!

Skellefteå kommer inte att åka ned med ordinarie lag, detta konstaterade Hans Wallsson när bloggen fick ett snack med honom:
– De som är på andra sidan Atlanten (Jesper Eriksson, Marcus Pettersson, Sebastian Aho, Axel Holmström) och Mattias Ritola kommer definitivt inte att vara med. Utöver det så har vi har en del andra killar som inte heller kommer att åka med men det beslutet tas inte förrän på Torsdag eftermiddag. Men vi har några spelare från J20 som varit med i sommartruppen och tränat, så vi kommer absolut att ställa ett bra lag på isen.

Min känsla är att backsidan kommer att se ut ungefär som den gjort på träningarna såhär långt, där någon av de ordinarie inte åker med. Det ger en backsida som ser ut ungefär såhär, där jag tror att de fem första kommer att spela och att någon av de tre sistnämnda kommer att stanna hemma:
Jacob Andersson, Anton Öhman, Arvid Lundberg, Anton Lindholm, Andreas Söderberg, Tim Heed, Niclas Burström, Fredrik Lindgren.

På forwardssidan så är känslan att tre-fyra stycken stannar hemma, vilka det blir känns svårt att peka ut just nu, där får vi helt enkelt vänta och se.

Hur som helst så kommer Skellefteå att ställa ett relativt starkt lag på isen och man är givetvis favoriter att vinna imorgon, även om Björklövens motivation kommer att vara högre. Mitt tips? 3-6!

***************************************************************************************

Jag kommer givetvis att finnas på plats i Umeå imorgon för att följa matchen och leverera en del texter till webben och givetvis även till bloggen.

***************************************************************************************

Avslutningsvis så vill jag bara lyfta det faktum att bloggens officiella facebook-sida, som ni hittar HÄR, idag nådde en milstolpe då 500 följare noterades. En fantastisk siffra för mig som blir oerhört glad över att bloggen bara fortsätter att växa. Det är tack vare er läsare som det här är möjligt och det är tack vare er jag fortsätter att hitta energi och inspiration till att göra detta. Ni är kung! Nu fortsätter vi mot nya mål, går det att nå 1000 följare innan säsongen startar?

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *