GAL(et)BRAITH

Hade inför den här matchserien på känn att det skulle bli en fantastisk tillställning och såhär långt så motsvarar den alla förväntningar, eller förlåt. Den överträffar alla förväntningar. Förra matchen var bra, den här matchen var ÄN bättre.

Det var slagsmål, det var tuffa tacklingar, det var blod, det var svett, det var hög fart och det var underhållning i hög klass. Och jag satt bara hemma i soffan och myste, det här är hockey för mig. Jag hoppas ni var många som följde matchen, annars missade ni verkligen något.

I Karlskrona så var Patrick Galbraith i målet en gigant, kan inte minnas många målvaktsinsatser som varit mäktigare än den han stod för ikväll och fortsätter han att spela såhär så kan vi ha Karlskrona HK i högsta serien nästa år. Nu ska dock inte endast målvaktsinsatsen lyftas, lagets Box play var också fruktansvärt bra. Man var hela Hockeyallsvenskans bästa lag i numerärt underläge och det visade man ikväll när man dödade ÅTTA utvisningar vilket givetvis är oerhört imponerande.

1-1 i matcher och ny match på Söndag då Karlskrona gästar Västerås. Jag kommer att sitta bänkad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *