Sagt efter match.

Idel glada miner i Skellefteå AIKs omklädningsrum. Framförallt Lasse Johansson var på bra humör och bjöd på en hel del skratt.

Jag tror att jag kommer vara mer nervös än lillebrorsan imorgon, haha!
Erik Andersson vars bror imorgon spelar ”game seven” i Leksand där en SHL-plats står på spel. (Eriks bror, Nils Andersson, spelar i Malmö Redhawks)

– Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte ens vad Bill Sweatts agent heter. Vi har inte ens kollat på honom, han passar inte in i vårat lagbygge för nästa säsong.
Lasse Johansson om Sweatt som idag skrev på för Luleå.

– Jag har sett film på det på Youtube. Men filmen gör det inte rättvisa, det var betydligt coolare att se från båset. Jag trodde bara de hoppade i finalerna.
Andrew Calof om hemmapubliken som inledde matchen med att ”hoppa” som man gjort i de två senaste finalerna.

Han är nog våran bästa spelare just nu.
Niclas Burström om Axel.

Jätteskön vinst. Jag är så glad! Det är alltid roligt att vinna, det spelar ingen roll hur man gör det. Det blir såklart mer känslor just när man avgör i förlängning men efter matchen så spelar det ingen roll NÄR man vann, utan ATT man vann.
Kirill Kabanov.

Jag var så trött så jag gav bara bort pucken till Axel. Jag ville bara byta, sen hörde jag hur publiken började jubla och då förstod jag att vi hade vunnit haha!
Kabanov

– Linköping kommer att kriga för sitt liv nästa match så vi får se om vi kniper finalplatsen då eller om det blir någon annan match. Men vi är förberedda på sju matcher.
Pär Lindholm

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *