Hockeyettan och en supergajd

SHL (Stockholm Hockey League), Vita Hästen och IF Björklöven bjuder in alla div1-klubbar i Sverige på ett informationsmöte om ett samarbete för att stärka div1-klubbarnas situation i Sverige den 16/6 i Stockholm.

Några av punkterna som ska lyftas är:

  • Så kan vi organisera oss nationellt.
  • Gemensamma sponsoravtal.
  • Gemensamma inköp.
  • Gemensam Web-plattform
  • Ökat publikintresse.

Om ni vill läsa mer om det hela, där SHL:s ordförande uttalar sig om det hela kan ni göra det här.

Björklövens klubbchef Johan Engman säger följande till bloggen:

- Målet med det hela är att stärka varumärket hockeyettan och hitta nya intäktskällor. Nu är ju inte vår ambition att vara kvar i ettan men vi är hjälper gärna till att starta upp detta. Det finns mycket erfarenheter att bjuda på, inte bara från oss utan alla andra klubbar, säger Engman och fortsätter:

Se bara vilket starkt varumärke hockeyallsvenskan har blivit. Titta bara på oss norrlag och våra resekostnader. Det kommer inte bli lätt för Vännäs. Därför är prio ett att hjälpas åt och utbyte av erfarenheter. Kriga med varandra får vi göra på isen.

Hur många lag är det som kommer?

Det har jag inte riktigt koll på. Jag har tagit på mig att rodda kring norrlagen. Jag vet att Teg kommer skicka ner två stycken.

**************

Detta låter onekligen bra och vi får hoppas att detta inte bara blir något som bara stannar att vara en god idé utan att det kommer något ut av det.

***************

Alla lagrepresentanter som läser denna blogg. Gå genast och läs Jimmy Stålnackes supergajd och lär er något! Bra skrivet Jimmy!

1 kommentarer

  1. Stockholm? Vore kul om löven kunde fixa några träningsmatcher mot typ Bajen och Huddinge det skulle göra gott för alla söderlövare. En liten pr- turné alltså. Fansen finns ju överallt inte minst i stockholmsregionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>