Teg förlänger med en trio

Det är inte bara Björklöven som satsar på kontinuitet. Har just fått besked om att Tegs SK förlänger med en trio forwards. Det är Jimmy Andersson, Tobias Hollström och Denis Boström som alla har skrivit på för ett år till med sportklubben.

– Det känns riktigt bra. Jag är väldigt revanschsugen med tanke på vad som hände i fjol så i år ska vi nå Allettan, säger Boström till bloggen.

– Dennis är en ung, stor och stark pjäs som är jobbig att möta. Han har ett bra avslut som jag vet att han kommer att kunna använda mer av denna säsong. Tobias är en smart skridskostark center som kan ta ett stort steg i vinter. Jimmy är även han en stark skridskoåkare. En riktig energispelare och målskytt och jag vet han han kommer lyckas göra många mål i vinter. Det känns kanon att vi har fått med dessa killar på det nya Tegståget, säger tränaren Mattias Lund till bloggen.

Med dessa tre har nu Teg tio forwards klara för kommande säsong. Nu skulle de bara få in en målvakt och en stabil back så ser det riktigt bra ut för dem i jakten på en plats i Allettan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *