Derby i kvarten

Västerbottens gick igenom gruppspelet obesegrad efter att ha vunnit sista matchen matchen mot Dalarna med 4-2. Nu blir det ett hett derby mellan Västerbotten och Norrbotten i kvartsfinalen. För drygt två veckor sedan möttes dessa två lag i finalen i Norrcupen. Då gick Västerbotten segrande ur striden och vann med 3-1. Vi kan räkna med en öppen och underhållande match i kväll.

Mer om detta kan ni läsa om här.

***

Bloggen får dagligen in synpunkter från upprörda läsare att det tycker det är konstigt att ha en hockeyhörna i Västerbotten utan att skriva om Skellefteå AIK. Anledningen till detta är enkel. Jag bor i Umeå och har inte någon möjlighet att följa SAIK på ett bra sätt som krävs för att kunna skriva bra. Därför har jag valt att fokusera på de tre lag i Umeåregionen. I bland smyger det in lite elitseriehockey eller annan hockey. Det är dock när det finns intresse för detta i just Umeåregionen.

Men till alla läsare som saknar en daglig rapport om elitserien och Skellefteå AIK finns nu den nya Elitbloggen på Folkbladet. Följ den här.

Även Jonas Fahlman har dragit igång bloggandet igen, honom hittar ni här.

1 kommentarer

  1. Väldigt svårt att förstå hur man kan vara upprörd över att det kommer kritik över att man inte skriver om saik här. Valet är ju fritt vart man vill klicka sig in och läsa. Det är bra att det finns dom som bloggar om ettan typ Erik och Stålnacke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *