Nu sätter förbundet hårt mot domarna

Blev i dag kontaktad anonymt av en domare som vidarebefordrade ett mail som alla domare i region norr i dag har fått.

Alla domare har fått följande mejl idag:
———————————-
Hej!

I ett mejl till oss regionschefer den 18/9 kl 15.49 lämnar alla div 1 domare ett kollektivt återbud till matcher från den 26/9. För oss är inte det en korrekt rutin eftersom det normala är att du som individ lämnar återbud och anger skäl för det till våra förbundstillsättare. Med anledning av det vill vi att du personligen kontaktar respektive tillsättare och lämnar eventuellt återbud till de matcher du är tillsatt på från den 26/9-30/9. Det ska ske senast den 21/9 kl 12.00. Hör vi inte av dig så förutsätter vi att du dömer de matcher du är tilldelad under denna period.
MVH
Freddie Nordin.
Ordförande Funktionärskommittén Region Norr.
————————-
Och min reflektion kring detta är att SIF nu försöker att sätta press på varje individ och att detta återigen ger insikten i att det är SIF mot SFDF när det borde vara SIF med SFDF. Det finns ingen uns av förtroende för SFDF hos SIF eller vilken annan arbetsgivare skulle skicka mejl till varje arbetstagare och hoppa över att ta en diskussion genom facket. Så sjukt skamligt att jag seriöst funderar på att sluta döma och dom tankarna har aldrig tidigare funnits. Jag älskar hockey men förstår inte vad det är för storebrorsorganisation som styr skiten….

Önskar att jag vore nog modig att stå bakom mina ord men då vet jag att min karriär är skrotad.

/en domare

***

Jag blir lite mörkrädd när jag läser detta. Man jag är inte förvånad! Förbundet känner att de måste göra något och därför tar de till hot som de alltid har gjort i liknade situationer.

***

I övrigt kommer det vara ganska tyst på bloggen i dag då jag sitter i en buss på väg till Norrbotten för seriepremiär mot Boden i kväll och i morgon är vi i Kiruna. Men givetvis kommer det komma en rapport från Lövens match mot Kiruna i dag.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *