Bekräftat

I går skrev jag om att Björklövens Jesper Ericson ska lånas ut till Vännäs. Nu har jag även fått det bekräftat.

– Det stämmer och det känns väldigt bra. Jesper är en väldigt duktig back och det är verkligen en win – win situation för alla parter. Utlåningen är till att börja med en match men med möjlighet till förlängning, säger Vännäs HC:s sportchef Peter Johansson till bloggen.

En viktig förstärkning inför Vännäs viktiga bortamatch mot Kalix i kväll. Vinnaren i den machen tar även ett stadigt grepp om stafettpinnen i kampen om seger i serien och en plats till play-off. Kalix också har förstärkt deras lag med Slovaken Miroslav Izvolt och dessutom förlängt kontraktet med Adam Rachidi.

1 kommentarer

  1. Bra att Umeås talangkapital förvaltas på bästa sätt. Synd att lösningen kommer sent. Viktig matchtid har slarvats bort helt i onödan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>