Teg vann – Vännäs föll

Mattias Lund sa innan helgen att Teg skulle ta sex poäng i helgen för att de skulle få godkänt, så blev det. De åkte ner till Kovland och trots att de förlorade skotten med 41-25 kunde de vinna med 1-2. En mycket skön seger och nu har de tagit ett hästkliv från just Kovland och Övik. Bra jobbat Teg!

– Killarna ska ha en eloge, de viker inte ned sig och till slut kommer segrarna, säger Tegs tränare Mattias Lund till sportnu.se.

***

Vännäs åkte upp till Kalix i förhoppningen att bli 100% klara för play off. Den chansen tog de inte utan åkte på en tung 4-1 förlust. Dessa tre mål kan bli guldvärda för Kalix. Men Vännäs har fortfarande en stor fördel mot Kalix i kampen om förstaplatsen. Kalix måste vinna på onsdag mot Boden, och stort. För Vännäs räcker det med en poäng hemma mot Boden i sista matchen på söndag. De kan även räcka med att de förlorar, då de just nu har sex måls bättre målskillnad.

1 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>