Fel plats helt enkelt!

Otroligt vilka sköna dagar vi haft i snart en vecka, sol, gnistrande snö och jag vill bara fiska!
Jag har iaf tur då mitt arbete som förskollärare innebär att jag kan välja att vara utomhus, inne kan jag var när det är skitväder! Det jobbigaste är ju den totala fiskeabstinens som uppstår, tankarna åker iväg isen och de där abborrarna som bara väntar på mig. Oron över att det ska bli ”för” varmt så att isen blir blöt och tung att borra, mina ”skär” har varit flitigt använda och det är dags att byta dem på Blixt. Känner mig riktigt fräsch i kroppen, jag har rört mig en hel del och hålen i isen har inte varit smärtfria.

Igår trampade jag iväg till träningen med Satyricon i lurarna, genast kom tankarna på ett nytt haspelspö tillbaka. Jag har länge planerat att köpa ett haspelspö på ca 8 fot (ca 2,3 meter) för att ha i båten i sommar. Jag har liten budget så det gäller att planera de inköp jag gör, igår när jag kom hem upptäckte jag att Blixt hade lagt ut en ny rea-lista på hemsidan. Det är inte bara en gång jag varit dit och pratat med Jonas, jag är så osäker på vilken vikt och längd på spöt jag vill ha? Hinner inte dit i veckan då det är fullt upp med arbete, fotboll, Felix scouter och Lena har fredagsmiddag med ”tanterna” så Felix och jag ska till Tavelsjö. HÄRLIGT;)!!!

Imorgon är det äntligen match igen på Gammlia 17.30 Umeå FC- Sollefteå, lördag är det dags igen 15:00 Umeå FC-Bodens BK

Fick en fin present av Lena, billjetter till Whitesnake och H.E.A.T mfl i slutet på maj. Innan dess är det nämda Satyricon och Zonaria den 27/4, det tråkiga med den konsterten är att den är en måndag!!
SKitfiske till er som kan!
M

1 kommentarer

  1. Håller med om måndagen, med Satyricon, Känns man måste ställa upp ändå för metallens skull, Dem är kanon live, 50 mil t/r,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>