Sillviken blev det och …

Det blev lite shopping på Blixt, dyrt blev det också eftersom betalningen drogs dubbelt!
Det blev något fel när jag skulle betala i går, visakortet betalade två gånger och det stessade mig. Jag ringde direkt till Blixt när jag upptäckte det på kontot, jag fick prata med Jonas som tyckte att jag kunde ta det lugnt då det hänt förut och banken har justerat det i efterhand. Tack för det men summan hamnade ändå på 333 kr även om det var med kommunrabatten, två spön, tre myshkor, två myshkavippor, en låda och nya skär mm.

Jag hämtade Rikard efter jobbet idag och åkte till Sillviken, på vägen upp ringde jag Lena och hon var kraftigt avundsjuk att jag skulle få fiska i den DUNDERBARA vårsolen! Ringde även Jerry som promenerade på isen med sin fru när han svarade, de mötte upp vid Kasholmen i Sillviken. Han gav lite tips och råd som självklart inte hjälpte oss, själv fick han en sik igår men ingen idag på de 2,5 timmar han hade varit ute. Det blev ingen fisk som vanligt, grejorna jag skaffat fungerade dock utmärkt förutom att jag har för mycket lina på två spön. det blev SKÖNA timmar på isen till det var dags att åka hem och fixa middag till familjen.

Familjen fick raggmunkar men själv ska jag på O´Learys och äta middag och ta en eller två öl med Winsa, en bra kompis som jag brukar ha mycket trevligt med. Fotboll blir det ikväll, Serbien-Sverige och England-Ukraina tror inte jag orkar stanna och se Frankrike-Litauen?

Skål och skitfiske!
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *