Triggerfishfilm, Maldives


Vilka underbara två veckor jag haft, resan till Maldiverna och påskledigt med familjen i Tavelsjö.

Den 32 gradiga värmen på Maldiverna gjorde susen, hälsenan och lederna mådde bra. Det som sen värmde mig var bemötandet av familjen och de kommande dagarna vi skulle ha i Tavelsjö. Kroppen kändes inte lika mjuk och ledig och kroppen knakade litegrand. Gäddan på påskafton värmde själen och hjärtat, det var den fjärde ismetade gäddan jag fick i mitt kära Tavelsjö!

Det blev inte så mycket fiske på Maldiverna, den fisk jag fick blev väl dokumenterad! Njut en gång till och följ med mig in i mörkret!

youtube::GRoXjrLKU_8::

Skitfiske
M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>