Löfvén försvarar det flesta SD-sympatisörer.

Aftonbladet citerar Löfvén ”De flesta SD-sympatisörer är inte främlingsfientliga i grunden, tror han.” Löfvén menade även att SD´s uppgång berodde på regeringen och Miljöpartiets politiska tillkortakommanden. Jag understryker att regeringskritik är helt i sin ordning. Inser inte denna partiledare att han försvarar ”de flesta” SD sympatisörer genom att göra sig till tals för dem och säga att de inte främlingsfientliga i grunden. Det är ju även vad Åkesson menar. SD-sympatisörer skall stå för sitt val och ta ansvar för sin gemena människosyn och inte bli försvarade av socialdemokraternas partiledare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>