Mobiltelefonen som försvann

En ny ganska odramatisk dag i Turkiet. Men om det inte finns dramatik får man skapa den. Jag beslöt mig således för att glömma min mobiltelefon på plan 5 på fotbollsfältet där UIK tränade i förmiddags. Kom på det när jag kom tillbaka till hotellet och tog en taxi tillbaka till planen.

Ett ryskt juniorlag tränade där då (några killar hade sjukt fint tillslag). Få kunde bra engelska men de som kunde hade inte sett min mobil. Jag visste var jag lagt den, letade och letade och var precis på väg att ge upp. Då hör jag det ringer fem meter bort. Men jag ser ingen mobil. Var den var? Den låg nere i en slags avloppskanal där vattnet troligtvis ska ringa bort. Som tur var kunde man lyfta upp det ihåliga cementblocket och jag kunde få tillbaka min mobil. Vem som ringde? UIK:s materialförvaltare Patrik ”Dockan” Bäcklund. Jag är honom tacksam.

– Mötte för övrigt Rostovs lagledare igen. Han frågade om jag kunde ta en bild på honom och Henrik Larsson när Helsingborg spelade i eftermiddag. Kunde tyvärr inte se matchen men jag hörde enligt rapporter att de haft samma domartrio som UIK hade och att domarna inte varit bättre den här gången.

Johanna Frisk fyller år i dag vilket firades med sång på UIK:s träning.

Ramona Bachmann (stukad fot), Hanna Ljungberg (sliten baksida lår) och Carola Söberg (stelnacke) tränade bara lätt i dag.

– Ikväll utser UIK lagkapten. Återkommer om det och laget till morgondagens match senare i afton.

1 kommentarer

  1. Tråkigt att du missade Holmsunds komfortabla 3-0 seger mot ufc idag, hade gärna velat se vad du hade skrivit ihop efter den matchen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *