Söndagen

Dags att sammanfatta dagens fotboll.

I damtrean gick Mariehem FF upp i serieledning på 12 poäng efter att Vännäs/UIK besegrats med 2-1. Målskyttarna var Sara Ekman och Maria Frank. Det var inte alldeles för glada tongång i UIKlägret efter matchen då laget förlorat trots celebert besök i laget då Ramona Bachmann spelade med dem idag.

 Dagens match alla kategorier går till mötet mellan Vännäs och Vilhelmina i västra damfemman. Vännäs vann med smått parodiska 20-0 och bästa målskytten var Petra Jonsson med sina 6 fullträffar.

Spöland besegrade inte helt oväntat Röbäck. Slutsiffrorna skrevs till 5-0 och därmed går laget upp i serieledning i södra herrfyran. Det på förhand nederlagstippade Spöland har tagit de flesta på sängen och faktiskt spelat riktigt bra fotboll hitills iår.

Dagens konststycke stod unge Joakim Grabbe för då han skruvade in 2 hörnor för sitt Furunäs/Bullmark. Nacka Skoglund måste vrida sig i graven av avundsjuka.

Vem hade rätt? Kroatien vann och Modric levererar, i skrivande stund spelar ett frenetiskt spelande Polen mot de alltid lika vidriga Tyskarna. Hoppas på stordåd, skulle ge ett fint tillskott i festivalkassan!

Nu ska jag skjutsa Bålfors som ska köpa mjölk!

2 kommentarer

  1. en straff är inte vad ja kallar leverar. Däremot podolski de kallar ja leverera så kroation kan bli farliga kandidater till kvartsfinal för längre än så tror jag inte dem tar sig.
    Ikväll är de dödens grupp och imorrn sverige de blir intressant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *